Finnish Lake Fishers ry

Pielisjoki

Jäsenten välinen pistekisa kesällä 2021

FLF:n kesäkalastuskilpailu 2021

Säännöt

 • Aktiivikalastus yhtä vapaa kerrallaan käyttäen on sallittua. Luonnonsyöttien käyttö ei ole sallittua.
 • Kilpailualueena Suomi, myös erityiskohteet sallittuja lupien ollessa kunnossa.
 • Kilpailupäivä on jokainen kesä-elokuun lauantai. Osallistumisesta tulee ilmoittaa viimeistään edellisenä päivänä Facebook-ryhmän kisaketjussa.
 • Kilpailukalojen pituudet pyöristetään täysiin tasasentteihin, esim. 54,8 cm = 54 cm
 • Kilpailijoiden velvollisuutena on ilmoittaa kaikki saamansa pistekalat lajeittain sentin tarkkuudella tai MP-tulos PJ:lle tulosohjelmaan vietäväksi kalapäivän päätteeksi.
 • Tuloslista on oltava ao. esimerkin mallia (kaloja voi olla vaikka kuinka monta) ja toimitettavana yhtenä Whatsapp-viestinä numeroon 0500-443290. Jos lista on väärin muotoiltu, tuloksen kirjautuminen väärin on kilpailijan vastuulla.
  ahven
  30
  25
  45
  kuha
  60
  70
  hauki
  100

  Kilpailupäivänä jaetaan sijoituspisteet kalapisteiden perusteella. 1p parhaalle jne. Mikäli kahdella tai useammalla on yhtä monta kalapistettä, saavat he samat sijoituspisteet. Sijoituspistetilanne pyritään päivittämään mahdollisimman pian kisapäivien jälkeen. MP-tuloksen saaneiden sijoituspisteet = osallistujien lukumäärä kilpailupäivänä. Niille, jotka eivät osallistu ollenkaan kirjataan takautuvasti sijoituspisteitä yhtä monta kuin oli osallistujia Kuppiin. Lopputuloksiin lasketaan jokaisen viisi parasta sijoituspistettä. Lisäksi jokaisen lajin osalta jaetaan koko kesän ajalta kilpailijakohtaisesti 5 pismmän kalan yhteispituuden perusteella sijoituspisteet, ns. top5-pisteet. Mikäli kahdella tai useammalla on yhtä monta kalapistettä, saavat he samat sijoituspisteet. Mikäli joku kilpailija ei saa Kupin aikana yhtään jonkin lajin kalapisteisiin oikeuttavaa kalaa, annetaan hänelle top-5-pisteitä ko. lajin osalta yhtä monta kuin oli osallistujia Kuppiin. Lopputuloksissa paremmuus määräytyy sijoituspisteiden pienimmän summan perusteella. Sijoituspisteiden summan ollessa tasan, ykköspisteiden määrä ratkaisee. Jos nekin ovat tasan, ratkaisee 2.pisteet jne. Kaikkien sijoituspisteiden ollessa tasan ratkaisee arpa.

  Kilpailun palkintolista ilmoitetaan Facebook-ryhmässä.

  Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla 15 euroa FLF:n tilille numero FI37 4108 0010 3848 27

  Kalapisteiden laskeminen / päivä1p3p5p
  ahven30-3435-39 ≥ 40
  kuha50-5960-79 ≥ 80
  hauki70-7980-99 ≥ 100


  Tulosseuranta

  Pisteseuranta