Finnish Lake Fishers ry

Jäsenedut

FLF:n jäsenet saavat seuran kautta kaikki Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön (SVK:n) jäsenedut kuten Vapaa-ajan Kalastaja -lehden (ja sen kaikki aiemmat numerot, jotka ovat luettavissa SVK:n ekstranetissä kirjautumalla). Seuran varsinaiset jäsenet voivat kalastaa seuran hallinnoimilla vesillä kohdekohtaisesti määritellyin säännöin. Edustusjäsenillä ei ole kalastusoikeutta seuran vesille. Kuten jo säännöt määrittelevät, FLF:n tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, vaan seuran tulot käytetään jäsenten kalastusharrastuksen edistämiseen. Jäsenetuihin kuuluvat siis myös tuetut kalastusmatkat sekä jäsentenväliset kilpailut ja muut erikseen päätettävät edut. Lisäksi seuralla on Facebookissa salainen vain jäsenille varattu ryhmä, johon voi liittyä pyytämällä kutsua PJ:lta tai sihteeriltä.

FLF:n jäsenetuihin kuuluu kalareissujen tilastointiohjelma, josta on olemassa sekä kaikille ilmainen DOS-ohjelma, että Windowsissa toimiva vain jäsenille tarkoitettu kehitysversio. Ohjelmat ovat ladattavissa Dropbox-kansiosta. Windows-version käyttöön tarvittava salasana on julkaistu FLF:n Facebook-ryhmässä ja sen saa myös Anssilta.

Tällä hetkellä meillä ei ole voimassa olevia jäsenalennuksia mistään liikkeestä. Jos yritykseksi haluaa näkyvyyttä FLF:n kautta, olemme aina kiinnostuneita neuvottelemaan seura-alennuksista (FLF:n muovista jäsenkorttia vastaan).

FLF:n venemittaa saa toistaiseksi hankittua vain suoraan toimittajalta Tarrat24.fi:n nettikaupasta ilman FLF:n logoa. Mitassa on vahvistettuna 42 cm (kuhan asetuksen mukainen alamitta), 60 cm (taimenen ja järvilohen alamitta), 100 cm (metrihauen mitta) ja 110 cm (110-kerhon alaraja).