Finnish Lake Fishers ry

Erämaa-kellunta 2020

Järjestämme kelluntarengasperhokalastuskilpailun sunnuntaina 26.7. klo 14-18 Lieksan erämaassa kirkasvetisellä harjujärvellä, jossa on runsas ahvenkanta sekä isoja siikoja ja verkkokalastuskielto (Kokoontumispaikka kerrotaan vain ilmoittautuneille). Joensuusta tulee matkaa n. 100 km. Kilpailulajit ovat yli 20 cm ahven, hauki, yli 30 cm särki sekä siika. Ns. mitalliset ahvenet punnitaan ja 10 g ahvenia vastaa yhtä muiden kalojen senttiä. Kuitenkin yli 40 cm ahvenet on vapautettava, ja jokainen yli 40 cm ahven tuo 100 pistettä. Osallistumismaksu on 20 eur, ja 10 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Kisajärven lähistöllä on lukuisia muita hyviä kalajärviä sekä erinomaiset leiriytymismaastot telttailuun ja autolta ei tule renkaalle kantomatkaa kuin pari sataa metriä. Kisajärven tiedot ja ajo- sekä pysäkointiohjeet saa paluupostissa ilmoittautumiseen.

Tarvittaessa voimme myös vuokrata 10 euron päivähintaan yhden Keeperin kelluntarenkaan. Lähistöltä löytyy hienoa harjumaastoa telttailuun, jos haluaa mennä paikalle jo lauantaina.

Kisajärvi

Kysy lisätietoa ja ilmoittaudu mukaan: anssi piste vainikka at gmail piste com. FLF:n jäsenten osalta ilmoittautuminen suoraan FB/WU-ryhmissä.