Finnish Lake Fishers ry

Virtavesien kunnostus ja kunnostussuunnittelu

Yhdistyksemme jäsenistö koostuu laajalti kala-alan ammattilaisista. Kauttamme voitte saada apua niin kokeneilta iktyonomeilta kuin kalabiologeilta. Toistaiseksi olemme päättäneet tarjota osaamistamme virtavesikunnostusten suunnitteluun ja toteutukseen. Yhdistyksen jäsen, Kaakon Jokitalkkarina tutuksi tullut Manu Vihtonen tarjoaa sekä FLF:n kautta että suoraan virtavesien kunnostussuunnittelua, kunnostusten toteutusta, kunnostustalkoiden ohjausta ja mätirasiaistutuksia. Tutustu Vihtosen tarjoamiin palveluihin Tmi Manumaan sivuilla tai soita Manulle numeroon 040-5050620.

Kauttamme onnistuu myös kalakantojen mallinnus / kalastuksen mitoitus, käytettävien alamittojen optimointi ja istutuksiin liittyvä neuvonta. Pyrimme tulevaisuudessa tarjoamaan myös vedenlaadun mittauspalveluja sekä sähkökalastuspalveluja, mutta toistaiseksi meillä ei ole kala- ja vesitutkimuksessa tarvittavaa välineistöä. Ota rohkeasti yhteyttä yhdistykseemme sihteerin, Timo Haapasalon kautta, puh. 040-7714795. Pystymme varmasti tekemään kilpailukykyisen tarjouksen useimpiin tilanteisiin.

Huom! FLF ry ei ole nykymuodossaan kaupallisesti tai ammatillisesti verrattavasti toimiva yhdistys, ja monet FLF:n täysin harrastusmielessä jäseneksi liittyneet jäsenet toimivat päivätyössä kala- ja vesialan yrityksissä. Mahdollisten intressiristiriitojen selventämiseksi kerrottakoon, että FLF:n jäsenyys ei tarkoita kilpailevassa toiminnassa mukana olemista, vaan mahdollisista kaupallisista palveluista vastaavat hallituksen erikseen nimeämät, muuten työttöminä työnhakijoina olevat henkilöt joko yksityisesti, erillisen toiminimien tai erikseen neuvoteltaessa FLF:n kautta. FLF toimii siis paremminkin yksityisten toimijoiden sateenvarjona kuin kilpailijana esimerkiksi kalatalouskeskuksille tai vesiensuojeluyhdistyksille, ja toivotamme myös kaupallisesti alalla toimivat yhdistykset ja yritykset tervetulleiksi tukemaan toimintaamme kannatusjäseninä. Vastineeksi kannatusjäsenyydestä tarjoamme näkyvyyttä ja kontakteja alan toimijoihin.

Taikinainen

Yhteystiedot


Järvikalastusseura FLF - Finnish Lake Fishers ry

Sähköposti: anssi.vainikka@gmail.com

www.flfry.fi